Over ons

Wilt U eens vrijblijvend laten kijken naar uw IT uitdagingen of juist ook meer controle krijgen over uw eigen website? Of wilt u deskundigheid van uw medewerkers vergroten, op een vriendelijke manier door film, animatie of e-learning?

Neem dan contact op en laten we tijdens een kop koffie uw vragen en wensen eens bespreken.

Mijn naam is Mark Crommentuijn met een grafische opleiding terecht gekomen bij een middel grote drukkerij in Valkenswaard waar ik mijn certficeringen heb gehaald en ben doorgegroeid tot eindverantwoordelijke voor de proces automatisering en ICT. Na enkele jaren ben ik in deze rol naar een ICT bedrijf in Helmond overgestapt om naast Apple mijn kennis op gebied van Microsoft te vergroten.

Na enkele jaren met het idee rond gelopen te hebben een eigen bedrijf te starten heb ik in de zomer van 2010 dan ook daadwerkelijk de stap gezet.

Met “Cromm grafisch advies en ICT oplossingen” ging ik als ZZP-er de grafische markt bedienen. Het was mijn uitdaging (daar lag mij passie) om de systemen Apple en Microsoft te combineren.

Echter de markt had last van de crisis en uiteindelijk met een aantal nieuwe klanten ook de MKB Automatisering opgepakt.

Met mijn grafische achtergrond bleef ook de kritische blik op grafische ontwerpen en stijlen.

Bij Dukers & Baelemans, waar ik verantwoordelijk was voor de ICT, heb ik ook het digitale leren opgepakt en ben ik gestart met het technisch ondersteunen van learning modules en LMS ondersteuning.

Voor de benodigde e-learning expertise heb ik een e-learnings specialist / Front-end developer aangenomen.

Het werd tijd voor een nieuwe naam nieuwe ideeën en Cromm ging over in Newblend. We bleven MKB-automatisering doen waarbij service en persoonlijk contact hoog in het vaandel staan. Van ZZP-er naar een echte business met personeel.

Werk en passie zijn nu bij elkaar gekomen met zowel de technische IT markt als ook de link naar de grafische markt. Met ondersteuning op het gebied van e-learning maar nu ook steeds meer animatie en gebruiksvriendelijke websites.

Onze gegevens.

  • Newblend B.V.
  • Stegen 50
  • 5721 SZ Asten
  • The Netherlands

Neem contact met ons op.

Top